3 nov. 2010

Sverige i Dag


Svarade på en tråd ,och skrev.Men kände att detta vill jag även ha med här .För det berör oss alla .Det är skrämmande .Det mäst skrämmande är när man slutar att bry sig om sina medmänniskor .Där empatin har blivit stympad till ett självdestruktivt fortlöpande att prestera ,duga till i en förljugen dröm .
Där många ,då speciellt våra unga ser till mer pengar i fickan,mera flachiga saker att visa upp .Den som HAR är lycklig ,drar på sig berg av skulder ,sms lån osv ,för det perfekta glassiga livet,som en dock bara är en förljugen dröm .Och sjuka i dagens Sverige sliter sitt hår för att det ska gå runt ,vi har så mycket utanförskap & mera är på gång ..Sverige är på väg åt Fanders !
Där matriella saker att fylla upp livet ,tomheten med berikas med att man presterar .istället för att bry sig om sina med medmänniskor .Min största fråga och det mäst skrämmande är : Sveriges befolkning består mestadels av vanliga knegare,med vanliga jobb, som gick från sina hem och röstade på dom Blåa för nån hundring mera i månaden .Utan att tänka till vad det är som händer .
För hur det än är så är dom Blåa i sig ett från början Adligt parti ,bildat av Adeln för att styra ,använda makten till att få Arbetarna att ställa in sig i ledet och jobba för överheten .
Även i dag står dom Blåa för samma linje , nått man aldrig kan bortse från.Dom som har ska ha mer-är deras etikett .Medans knegarna får vara glada över det dom har .Klass skillnad är ett minne blott ,för den tågar nu Sverge med storm steg .
Vart tog eller är människornas egenvärde på väg .
Är det så lätt att bara trampa på ,utan en tanke på dom som står bakom och inte har en chans att kämpa ,att föra sin röst vidare .pga av en hårdare kamp i ett allt kallare Sverige .
Där vi inte bryr oss om våra medmänniskor ,utan det handlar om att dra oss själva fram i solen ,så man kan slå sig för bröstet å visa vad duktig å kreativ man är .
Där egot i all sin glans får skina .Medans andra tynar bort i föraktet som växer i våra land för dom som av olika skäl inte kan hjälpa till med arbetskraften .
Är detta det Sverige jag vill leva i .
Detta är inte det Sverige jag växte upp i .
Sverige börjar bli så fruktansvärt kallt och känslolöst .
//Pillan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...