17 maj 2011

Profetierna tolkar Bibel Undergången nära redan på Lörda 21 Maj

http://www.expressen.se/nyheter/1.2438070/profeten-nasta-helg-gar-jorden-under

Så var det ytterligare en som tolkat Bibeln för Jordens undergång
Nu är slutet närmare än vad vi någonsin trott
Redan nu på Lördag den 21 Maj kommer Jorden dra sin sista suck och vi är då ett minne blott och även den jord vi betrampar
Så undrar om man borde packa en väska eller så...??? Kanske vaccinera vovven & kissarna??? Kan bli komplicerat det här.......typ KAAAABOOOM å så blir det tyst. Dessa stollar som bedriver masshysteri borde låsas in men ordet är ju fritt så det är väl bäst att de får hålla på och predika sina litanior, suck.
Och mayafolkets egen kalender tar slut 2012 och då står domedagen för dörren enligt "experterna". Kanske det är så enkelt som så att någon av dessa indianer plötsligt bara tröttnade på att knacka sten? Släppte sina verktyg och gick? Tror mayafolket knackade ner 5125 år i sten, vem skulle inte bli trött efter det dagsverket. Det som sker det sker utan att vi kan påverka det så mycket. Om det nu skulle bli en jordens undergång så är det väl tur att jag gör det med nyputsade fönster, rena påslakan och en renskurad liten stuga. Bästa att ta på rena fillingar oxå å äta nått riktigt gott så man e mätt i magen )
Tror inte på Jordens undergång -Utan mera på en förändring av vår jord och dom som lever här .
Nytänkande mera andligt uppvaknande och då utan någon form av religiöst tänkande .
Mera att var och en måste gå djupare in i sig själva och söka .
Finns ju flera aspekter man kan betänka ang undergång osv  tex:
Man har ju funderat ibland på hur man ska tolka den här adventskalendern egentligen, den slutar ju på julafton, så kanske är det tänkt att världen ska gå under då? Man får skynda sig att dela ut julklapparna och äta julmiddan först, för undergången kommer nog först vid midnatt! Nä, jag kan ju ha fel, det är nog bara föräldrars ekonomi som går under vid jul?
Kanske man ska gräva sig ett skyddsrum för att känna sig säker ,filma snabbt vad som händer och lägga upp  på youtube ,finns det några kvar som kommer titta funkar ledningen för att ladda upp världens stora händelse !?!
Eller kanske dra till Hallandsåsen och dansa runt Skånes 'Stone Henge' i fullmånens sken vid midnatt och se om man får något svar på dessa svåra frågor?
Efersom det anses vara en mystisk plats med mycket undermedvetet som släpps fritt där .
Frågorna är många ,tankarna hänger sig inte riktigt fast vid dessa profetior från farbröder på 80+.
Blir mera ett spektakel utan dess like ,där vissa går in i en masshysteri och oro inför framtiden.
Men varför oroa sig om detta , det säger bara KABOOOOOOM och sen e vi ett minne blott .
Nä ,lev väl och må gott .
Lägg funderingarna och energin på annat än på gamla stofiler som vill sprida sina litanior utan någon som helst underlag .Det är ju tragiskt att folk lägger ner massor av livstid och energi på att försöka göra sina egna tolkningar av de gamla sagorna som är omskrivna hundra gånger om och där det oxså fattas enorma mängder av uppgifter ,som antingen blivit brända eller inlåsta i Vatikanens källare ,för att VI så kallade normala människor anses inte kunna hantera sanningen .
Det är bara dom högt kristna i Vatikanen som fixar dessa längder som hålls gömda för oss vanliga levande .
Saken är nog mera att kommer längderna ut ,kommer all religion i hela Världen att raseras .
Men VI låter dom hållas
För vill dom kasta bort sina liv på onyttigheter så är det ju deras val...
Dont worry be happy
// Time out Pillan

1 kommentar:

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...