20 aug. 2014

Förstår inte

Förstår inte !!
Hur kan man utsätta den man säger sig älska för saker , så att denna  känner sig sårad och försmådd, och självkänslan får sig ett riktig hårt slag .
Hur ställer man sig eller förhåller sig man till det , när det blir en ångestklump i bröstet ,som kommer och går som det vill .När respekten fallit  för den man är .Ska man bara kapitulera och le ,låta sig behandlas hur som helst ,inte säga ett ljud .Smärtan att kontrolera känslorna som river ,sliter och skriker .Allt man vill få ur ,som stannar som ett segt tuggummi på vägen upp ,där det fastnar .Tårarna som bränner lavinartat men trycks ner .Känslor som kommer ,tankarna som river fåror i hjärnan. Ska man applådera eller bara lägga sig ner å acceptera .
Smärtan av att känna , just känslan av att känna djupet av att bli sårad .
Känslan av att bli kränkt,hånad,förlöjligad ,skrattad åt  , känslan av tomheten som infinner sig .
När främmande personer skriver vad dom vill och nån som tillåter det ske och ler .
Så sjukt fruktansvärt nedlåtande ,så kränkande ,elakt,föraktfullt,svikande ,förlöjligande ,respektlöshet,känslokallt,empatilöst.....
Så smaklöst förnedrande !
Att såra någon så öppet , utan att förstå att man gjort fel  ...och den sårade ska bara fortsätta ta .
Men när det tar stopp!! när droppen känns nådd ..hur kommer man upp när det slukar en .
Kväver ,sliter ,rycker och drar ...när skriket drar sig inåt och river ,det kommer upp mer, gråten som fastnar  .......och samvetet inte säger NEJ detta är fel , utan det upprepas ..
Hur ställer man sig till det .........Låter det värka ut .....Eller bara fortsätter som förut ...sväljer och ler .Låtsas som ingenting , inte  ett förlåt, att inte förstå skadan av handlingen man gjort
Själen krackelerar ,sorgen, besvikelsen över behandlingen.....
Finns knappt ord till att beskriva smärtan.
Och hur kan man skämma ut å förnedra  den man säger sig älska och göra till allmänt åtlöje, och sitta och skratta ,tycka att det är kul och OK ,å vara med på det .
Så skändande ...
Så illa gjort och inte förstå konsekvensen av det man gjort ..för det var ju bara en rolig grej ...
Det kan ju fasan inte vara ok .
Det är inte OK !!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...